28 Ağustos 2007 Salı

Kısaca AGLOCO™ hakkında..



1.Agloco Saatleri
Agloco'yu ayda sadece 5 saat kullanabileceğiniz daha önce bildirilmişti. Bu konuyla ilgili yeni açıklamaya göre Agloco'dan en yüksek miktarda para kazanmak istiyorsanız mutlaka bu 5 saati doldurmalısınız. Yani diyelimki 1 ay içinde siz 2 saat Agloco kullandınız üyeleriniz 5 saat Agloco kullansa bile bu durumda siz üyelerinizin 2 saatlik kazancını kazanabilirsiniz. Bu yüzden 5 saati doldurmanız lazımki üyelerinizden de en fazla miktarda kazanç sağlayabilesiniz. Viewbarda yeşil bir ışık yer alacak. Bu ışık viewbarın aktif olduğunu gösterecek.

2.Viewbar
Viewabar sadece Windows XP,Vista,2000 sürümlerinde çalışacak. Mac ve Linux kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda. Viewbar şimdilik İE 5.5 ve Firefox 1.5 ve üstü browserlarda çalışabilecek.

3.Nakit Dağıtımları
Agloco kalıcı bir firma olmak adına öncelikle şimdiye kadarki maliyetlerini karşılayıp pozitif duruma geçtikten sonra üyelere ödeme yapmaya başlayacak. Bu sebeple muhtemelen ilk bir kaç ay nakit dağıtamayacak. Ancak daha önce de belirtildiği gibi surf saatleriniz toplanıp daha sonra topluca değerlendirilecek.

4.Tek Pc'de Çok Kullanıcı
Bir bilgisayara sadece bir kez Agloco Viewbar indireceğiz ve her üye kendi Member İd ve kullanıcı şifresiyle Agloco'yu kullanacak. Yani evinizde siz ve kardeşiz üye ise, ikinizinde ayrı ayrı Agloco'yu bilgisayarınıza indirmenize gerek yok.

5.İlk Viewbar
Viewbarın 1.0 sürümü son derece basit ve sade olacak daha sonra kendi kendini güncelleştirerek gelişecek.


Size 10 alt üye ile ayda 200 dolar kazanmayı
garanti ediyoruz!!





DİKKAT !: Eğer Hotmail kullanıcısı iseniz Agloco'dan gelen mailler 'Önemsiz Postalar (Junk Mail)' kısmına gitmiş olabilir orayı da kontrol etmeyi unutmayın.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!