28 Ağustos 2007 Salı

Viewbar nedir?

Viewbar Nedir?

Viewbar sizin interneti aktif olarak kullanırken agloconun sizin için para toplamasını sağlayan indirilebilir bir araç çubuğu (toolbar) dur.

Viewbarı Nasıl İndirebilirim?

Agloco üyelik alanınıza giriş yaptıktan sonra download viewbar düğmesine tıklayarak indirebilirsiniz.

Viewbarı yüklemekte ve kullanmakta sorun yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Birkaç tane genel hata:
Viewbar Windows Windows 2000, XP ve Vista için tasarlandı. Mac ve Linux versiyonları şu anda hazır değil.
Viewbarı indirirken kaydet yerine çalıştır'ı seçmeniz gerekiyor.
Viewbarın yüklenmesini bloke eden bir firewall programı kullanıyor olabilirsiniz (firewal programı kullanıyorsanız viewbar.exe ve update.exe dosyalarına izin vermeniz gerekiyor.).
Member ID niz ve şifreniz (password) ile giriş yapmanız gerekiyor eğer hatırlamıyorsanız AGLOCO forget info in sayfasına gidip yeni şifrenizi isteyebilirsiniz.
Viewbar logosunda yeşil çizgi yok
- İnterneti aktif olarak kullandığınızdan ve bir broswerın (IE veya Firefox) açık olduğundan emin olun.
- Viewbarın database e bağlanması için 2 dakika bekleyin.
Eğer bunların dışında sorun yaşıyorsanız viewbarı kapatıp yeniden başlatın eğer yine de çalışmıyorsa yeni bir viewbar indirebilisiniz.
- Viewbarı, yeniden başlatmak için Windows penceresinin sağ altında bulunan Viewbar icon (yeşil o unun üstünde sağ tıklayın ve quit i seçin daha sonra icon un üstünde tekrar sağ tıklayın ve sign in i seçin.
- Viewbarı, yeniden yüklemek için Windows penceresinin sağ altında bulunan Viewbar icon (yeşil o ) unun üstünde sağ tıklayın ve quit i seçin daha sonra Windows program ekle kaldır dan Agloco viewbar ı seçin sonra tekra indirin.

Member ID Nedir?

Hesap bilgilerinize ulaşmak için Agloco ya üye olurken kullandığınız e-mail adresini istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bunun için Agloco nun member sign in sayfasına gidip oradan forget your info yu tıklamanız yeterli. ( forget your info yu tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan e-mail adresinizi ve onay için resimdeki yazıyı girmeniz gerekiyor. )

Şifre (password) Nedir?

Agloco nun member sign in sayfasına gidin ve forgot your info linkini tıklayın.

Viewbar ın özelliği nedir? Nasıl çalışır?

Soldan sağa doğru viewbar özelliklerini sıralayalım::

Options: Sol taraftaki Agloco logosuna sağ tıkladığınızda karşınıza Agloco websayfasına ve hesabınıza ulaşabilme seçeneğine ek olarak birçok seçenek çıkacak.
- Dock: Bu menüde viewbarı hem ekranın üstüne hem de altına ayarlayabilirsiniz.
- Skin: Viewbarın mavi, yeşil, kırmızı ve mor olmak üzere dört renk seçeneği bulunuyor.
- Language: Viewbar şu anda İngilizce ve Çince yi destekiyor.
- Advanced Options: Burada Proxy ayarları ve otomatik viewbar yenileme (update) ayarları var. (Agloco viewbara reklam servırı bağlantılandırmaya devam ediyor.)
Accrual Indicator:
Agloco logosundaki ikinci o hesabınızda saat biriktirip biriktirmediğinizi bildiriyor. Eğer yeşil ise biriktiriyorsunuz, kırmızı ise biriktirmiyorsunuz (bu o anda interneti aktif olarak kullanmamanızdan veya aylık 5 saat olan kullanma limitinizi doldurmuş olmanızdan dolayı olabilir).
Ad space: Viewbar daki en büyük alan text reklamlarının alanıdır. Eğer ilginizi çeken bir şey bulursanız üzerine tıklayabilirsiniz! Reklam yeni bir browser da veya pencerede çıkacaktır.
Search: Aramalarınızı arama bölümünde yapabilirsiniz. Google, Yahoo, Amazon gibi arama motorları da dahil olmak üzere birçok arama motoru mevcut.
- Arama motorunu seçmek için: arama kutucuğunun solundaki logoyu tıklayın ve çıkan menüde istediğiniz arama motorunu seçin.
- Arama yapmak için: Arayacağınız kelimeleri kutucuğa yazın, enter düğmesine veya arama kutucuğunun yanındaki büyütece tıklayın.
Favorites ve Tools: Çark düğmesinde sık kullanılanlar ve araçlar var bu bölüm zamanla daha çok geliştirilecektir.
- Favorites: Broswerınızdaki (IE, Firefox vb. )sık kullanılanlar.
- Tools: Windows hesap makinesi (calculator) ve Windows takvimi (calendar) bulunuyor. Bu özellikler viewbarın gelecek sürümlerinde daha çok geliştirilecektir.
Minimize: Aşağı gösteren ok işareti viewbarı küçültmenize yarıyor. Minimize ettiğinizde hesabınıza saat işlenmiyor.

Aynı viewbardan farklı bir üye nasıl oturum açar?

Windows penceresinin sağ altında bir tane Agloco ikon nu olması gerekiyor. O ikona sağ tıklayın ve sign out . u seçin. Tekrar ikonun üzerinde sağ tıklayın ve sign-in ini seçin. Karşınıza yeni bir pencere çıkacak oradan yeni üye oturum açabilir.

Viewbar ile interneti dolaşırken nasıl kredi kazanacağım?

Viewbar ekranda görünüyorken her zamanki internet kullanımınıza devam edin. Yazılım sizin internette aktif olarak geçirdiğiniz zamanı hesaplıyor ve sizin hesabınıza geçiriyor. Şu anda maksimum kullanmanız aylık 5 saattir. Aynı zamanda alt üyelerinizin viewbarı kullanmalarından da kredi kazanıyorsunuz.

Viewbarı nasıl minimize ederim?

Viewbarın en sağında olan aşağı gösteren oku tıklayın Viewbar görünmez olacaktır. Viewbar Viewbar kapalıyken sizin internet kullanımınız kredi üretmeyecek.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!