28 Ağustos 2007 Salı

MERAK EDİLENLER

1.AGLOCO nedir?

AGLOCO internetten payınızı almanızı sağlayan ilk internet tabanlı bir ekonomik networkdur. İnternette bir çok reklamcı, arama firmaları, online alışveriş firmaları, ve diğer birçok iş kolu sizin gibi internet kullanıcılarını çekmek için bir çok para veriyorlar. AGLOCO ile bu firmalar size ödeme yapacak. AGLOCO aynı zamanda internet kullanıcılarının actif üyelerinbütün online faaliyetleri için ödeme alabilecekleri global bir topluluktur. Marka tescilli Viewbar teknolojimizi indirerek rahatsız olmadan kendi ilgileri doğrultusunda hazırlanmış içeriğe ulaşarak kazanacaklar. AGLOCO üyelerin yaptığı üyeler için ve onların yaptığı üyeler için (5. basamağa kadar) ödeme yapıyor.

2.AGLOCO dan nasıl hisse ve para kazanırım?

Üye olun interneti her zaman ki gibi kullanın ve para ve hisse kazanın- gerçekten bu kadar basit. Viewbar programını indirdiğinizde aktif olarak online olduğunuz zamanı otomotikman kaydediyor ve biz bunun için size ödeme yapıyoruz. Fakat birinci adım üye olmak. Üye olmak çok basittir ve ücretsizdir. Eğer arakdaşlarınızı, ailenizi üye yaparsanız biz onlar için de ödeme yapıyoruz.

3.Referral sisteminden (yaptığım üyelerden) nasıl kazanacağım?

AGLOCO sizin kullanımınız ve sizin yaptığınız üyelerin ve onların yaptığı üyelerin (Extended referrals)(5. level a kadar) kullanımı için saatlik kullanımlarıyla doğru orantılı olarak olarak size ödeme yapıyor ve yaptığınız üye sayısı için hiçbir sınırlama bulunmuyor.

4.Bir şeyler satın almam gerekiyor mu?

Hayır, AGLOCO üyeliği tamamen ücretsizdir. Hiçbirşey almak veya satmak zorunda değilsiniz. Basitçe agloco ya üye olun, ücretsiz olarak viewbar ı indirin, ailenizi ve arkadaşlarınızı üye yapın ve internetten payınızı alın.

5. Niye AGLOCO hisselerinin %100 ünü üyelerine veriyor?


İnternetin kullanıcının faydalanması gereken bir platform olduğuna inanıyoruz ve eğer kullanıcıların normal internet aktivitelerinden birileri para kazanıyorsa bu kişilerin kullanıcılar olması gerekiyor.

6. AGLOCO hisselerinin tamamını üyelere verecekseniz siz (Geliştirme takımı) nasıl para kazanacaksınız?

Tom Cruise ın menajerine belli bir komisyon vermesi gibi AGLOCO gelirlerinin %10 unu yönetim firmasına verir. AGLOCO nun hareketli bir topluluk olmasını sağlamak için çok iyi yönetilmesi gerekiyor. Yönetici ve kurucular hiçbir şekilde hissesine sahip olamazlar.

7.Benim hisselerimin değeri ne kadar?

Hisselerin değeri direkt olarak şirketin değerine bağlıdır. AGLOCO min hisselerinin değeri üyelerinin internet kullanımına bağlı olduğu için ne kadar çok üyesi olursa o kadar değeri artar. Şu anda şirketi Londra Borsa sında (London Stock Exchange (AIM)) halka arz etmeyi düşünüyoruz. Halka açık bir firma olarak hisselerinin gerçek değerini borsa (pazar) belirler.

8.Kişisel bilgilerimi nasıl değiştiririm?

Profile bölümünde kişisel bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Değiştirdikten sonra kaydetmeyi (save) untumayın.

9.Hisselerimi ne zaman satabilirim?

AGLOCO halka arz edildiğinde isteyen üyemiz borsada kendi hisselerini satıp satmama konusunda özgürdür.

10.Birden çok hesabım olabilir mi?

AGLOCO üyeliği her bir kişi için bir hesap ile sınırlandırılmıştır. Başka isimler altında hesap açmak kurallarımızın ihlali demek bu da sizin hesabınızın kapatılmasına neden olabilir.

11. Agloco herkese ücretsiz mi?

Evet. AGLOCO herkes için ücretsizdir, gizli ödemeler ve özel hesaplar yoktur.

12. Ne kadar alt üyem olabilir?

Sizin yapabildiğiniz kadar bunun için herhangi bir limit yok.

13.Agloco alt üyelik sistemi (referral) çok katlı pazarlama mı?

Hayır. Çok katlı pazarlamada üyeler yeni üyelere bir şeyler satmak zorunda. AGLOCO bunun tam tersidir. Hiçbir üye AGLOCO ya ödeme yapmaz tersine AGLOCO üyelere firmalardan (arama motorları ve reklam firmaları)kazanç sağlar.

14.Niye viewbar ı şimdi indiremiyorum?

Viewbar şu anda beta test aşamasında bulunuyor. Testlerden ve gerekli değişikliklerden sonra üyelik tarihine göre üyeler sırayla indirecekler. Ne kadar erken üye olursanız viewbar ı o kadar erken indirebilirsiniz.

Admin Notu:Viewbar şu anda (04/06/2007)hazır ve hemen indirebilirsiniz.

14.Viewbar ı indirmek ücretsiz mi olacak ?

Evet, Viewbar ı indirmek tamamen ücretsizdir. Sizin internet bağlantı hızınıza bağlı olarak indirme süreci birkaç dakika sürer.

15.Viewbar ın sürekli ekranımda durması gerekiyor mu?

Hayır, halihazırda AGLOCO aylık 5 saatlik kullanım için ödeme yapacak. Limitinizi doldurduktan sonra viewbarı açık veya kapalı tutabilirsiniz. Herhangi bir zamanda viewbarı kullanmak istemezseniz minimize edin veya kapatın. Viewbarınız kapalıyken hesabınızda para birikmez.

16.Birden fazla bilgisayar kullanabilir miyim?

Viewbarı birçok bilgisayara yükleyip online faaliyetleriniz için hangi bilgisayarı kullandığınıza bağlı olmaksızın hesabınızda para biriktirebilirsiniz fakat aynı anda birden fazla bilgisayarda viewbarı kullanamazsınız. Viewbarın yüklü olduğu herhangi bir bilgisayara üyelik ID niz ile oturum açıp 5 saatlik limitinizi doldurabilirsiniz. (Aylık 5 saatlik limitinizi doldurmak zorunda değilsiniz online olduğunuz süreye göre ödeme alacaksınız.)

17.Üyeliğimi iptal edebiliyor muyum?

Evet, istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde ödeme limiti altındaki parayı almaktan ve vazgeçtiğinizi alt üyelerinizi kaybetmeyi kabul ediyorsunuz. Tabi ki istediğiniz zaman tekrar üye olabiliyorsunuz.

Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!