28 Ağustos 2007 Salı

'Ne kadar kazanırım' diye soruyorsanız...


Önce üye oluyorsunuz (ücretsizdir) üye olmanızla birlikte ortaklığınız başlıyor. Daha sonra size verilen referral link ile yeni üyeler yapıyorsunuz. Sizin üyelerinizin çokluğu oranında geliriniz artıyor. Agloco sadece sizin üyeliğiniz için size aylık 11.25$ ödeme yapıyor ve yaptığınız üyeler ve onların yaptığı üyeler için (5. sıraya kadar) komisyon veriyor. Diyelim ki siz 5 üye yaptınız ve sizin üyeler de 5 er üye yaptı.

1.level 5

2.level 25

3.level 125

4.level 625

5.level 3125

Tümünü topladığımızda 3905 üye oluyor. Agloco bu üyelerin viewbar ı indirip ayda beş saat online olmaları karşılığında size üye başınaaylık1.25 $ veriyor. Topladığımızda 4886.25 $ yapıyor. (üye olduktan sonra member calculator bölümünden siz de aynı hesabı yapabilirsiniz).

Şu anda Agloco yeni olduğu için 5 üyeyi bulmak çok rahat ama agloco nun üye sayısının artma hızına bakınca 3-4 ay sonra agloco üyesi olmayan kişi bulmak bu kadar kolay olmayacağından bir an önce üye olup networkunuzu genişletmeyi tavsiye ediyorum. Sadece arkadaşlarınızı üye yaparak binlerce üyeye ulaşmanız işten bile değil.

Agloco yetkilisi Brian Greenwald' ın yaptığı açıklamaya göre bir bilgisayarda bir çok üye aynı viewbar ile farklı zamanlarda online olabilir. Yani siz beş saat aylık sürenizi doldurduktan sonra aynı bilgisayarda farklı bir üye viewbar a kendi üyelik ID si ile giriş yapıp o da kazanabilir. Bu durumda bir üye eğer evinde veya işyerinde günlük ortalama yedi saat online oluyorsa bu da aylık 210 saat yapar ki bu 42 üye ye denk gelir. Bu durumda bu üye bütün tanıdık ve arkadaşlarını üye yapıp hem kendisinin hem de üye yapmış olduğu kişilerin kazanmasını sağlamış olur.

Not:Burada telaffuz edilen rakamlar tahmini rakamlardır. Agloco tamamen üyelerine ait olduğu için bu rakamlar Agloco nun elde ettiği kazanca göre artabilir veya azalabilir.

AGLOCO ya KATIL


internetten para
UNUTMAYIN SİZE HİÇBİRŞEY KAYBETTİRMEYECEK, SADECE 10 DK AYIRIN!..